DeLonghi sparovacia jednotka ku kávovarom rady ECAM
  • DeLonghi sparovacia jednotka ku kávovarom rady ECAM

DeLonghi sparovacia jednotka ku kávovarom rady ECAM

31,00 €
S DPH
(25,83 € bez DPH)
Skladom
Ks

Logo: Ahoj Splátky

Sparovacia jednotka pre plne automatické kávovary DeLonghi ECAM a ETAM.

Ďalšie produkty v rámci kategórie

Ariete Moka Aroma Electric 1358/11, čierny

0 Recenzie
Cena 43,90 €
Elektrický moka kávovar 2 alebo 4 šálkový moka kávovar, presný v každom detaile, príťažlivý a originálny dizajn. Ideálny pre domácnosť aj kanceláriu, Moka Aroma Elettrica pre prípravu kávy s unikátnou vôňou a chuťou. Ideálny spoločník pre tých, ktorí si doprajú šálku výbornej kávy kedykoľvek v priebehu dňa.

DeLonghi DLSC014

0 Recenzie
Cena 69,00 €

Jedným z tajomstiev podávania skvelej peny je použitie studeného mlieka. Nová dvojstenná tepelná karafa na mlieko bola navrhnutá tak, aby udržala mlieko pri ideálnej teplote dlhšie.

DeLonghi DLSC071

0 Recenzie
Cena 29,00 €
Vákuová nádoba udrží zrnkovú kávu a suché potraviny dlhšie čerstvé.Čierne telo z lakovanej nerezovej ocele.Objem: 1,5l.Pojme 500g zrnkovej kávy.

Ariete Vintage Milk Frother 2878/05, modrý

0 Recenzie
Cena 69,00 €
Vintage Cappuccino je penič mlieka značky Ariete v retro štýle, multi funkčný a jednoduchý na použitie s príkonom 500W a objemom 140ml pre napenenie mlieka a 250ml na horúce mlieko. Priehľadné veko umožňuje jednoduché sledovanie výroby mliečnej peny, iba jedno tlačidlo na 3 funkcie – zohriatie , zohriatie a spenenie, spenenie. Penič mlieka Cappuccino je ideálny na prípravu hustej mliečnej peny v niekoľkých sekundách a pre prípravu rôznych druhov káv s mliekom (cappuccino, mliečna pena, šľahané kávy, horúca čokoláda). Vďaka vnútornému nepriľnavému povrchu je čistenie viac ako jednoduché. Automatické vypínanie a bezpečná vonkajšia časť na dotyk.

Ariete Breakfast Station 1344, biely

0 Recenzie
Cena 134,90 €

Ak si zakúpite raňajkový set Ariete 1344, nebudete už musieť kupovať žiadny ďalší prístroj na raňajky. Raňajkový set Ariete je kombináciou 3 produktov v 1, spája elektrický moka kávovar a napeňovač mlieka, ktorý je navyše možné použiť aj ako rýchlovarnú kanvicu. 
Každé ráno tak budete môcť popustiť uzdu svojej fantázii a experimentovať vždy s novými raňajkami, ktoré uspokoja každého v rodine.